събота, 25 март 2017 г.

1xbet в България 100 лв бонус

1xbet

Какво е 1xbet ? Това е букмейкър от Русия, който предлага 100% бонус до 100 лв. на българския пазар, но все още не е легален, тъй като не е кандидатсвал за лиценз. Сайтът е преведен изцяло на български език и предлага на своите клиенти залози на спортни събития, казино игри ( слотове, рулетка, бакара, блек джек ) както и покер с много турнири. За всички секции разполагате с различни промоции. 

Кой може да играе?

В 1xbet може да се регистрират всички български граждани, които са навършили 18 години. Букмейкърът е удобен за всички любители на спортните залози или за тези които се занимават професионално с това.  Има различни начини за депозиране лесно и удобно, но затова малко по късно ще напиша. 

Дизайн и апликация

Дизайнът на 1хбет е перфектен , лесен и удобен. Навигация е лесна за човека и това което търсите ще се намери толкова бързо, че няма да усетите как сте депозирали, как сте заложи и как сте спечелили парите. От 1xbet не са забравили и за тези които обичат да направят своя залог от смартфона си. За тях има апликация за Андроид и за ИОС. Тя също е на български език и е възможно да направите своя залог на живо. Апликацията също е с готин дизайн , изчистен и удобен, без излишни работи. 

Разплащане в 1хbet

В руския букмейкър може да депозирате чрез вашата кредитна/ дебитна карта от всички банки в България. Аз лично ви препоръчвам банката която да използвате да предлага и онлайн банкирането, за да е удобно да следите вашите финанси транзакции.  Освен това може да депозирате чрез услугите на Skrill , Neteller, Мастеркард, Виза Електрон, чрез банков трансфер и чрез руските разплащателни системи. Изплащането е на 100% , като минимални такси , но не през всичките варианти. 

Помощ

Ако се нуждаете от помощ то efbet са се погрижили за това. Имате възможност да се свържете с тях чрез емайл съобщение, чрез чат на живо или през безплатен телефон. За бързо и лесно е препоръчително да се свържете с лайв чата. 

И все пак в крайна сметка аз ще ви кажа че този бетано букмейкър или Спортингбет все още не е лицензиран в България и винаги възможно да се случи нещо, бъдете предпазливи и внимателни. Разгледайте някой от лицензираните букмейкъри в България , те също са готини. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар